Category

Barsaleta me Nastradinin

Barsaleta me Nastradinin

Nastradini dhe gruaja

  • By
  • November 30, 2017

Një nate gruaja u zu me Nastradinin, i dha nje të shtyre dhe e rrokullisi neper shkalle.
Komshia e ndjeu zhurmen dhe të nesermen pyet Nastradinin.
– Cfare ishte gjith ajo zhurme dje?
– Asgje, vetem se gruaja ime hodhi xhaketen nga shkallet- u pergjigj Nastradini.
– Cfare? Nje xhakete beri aq shume zhurme?- ia kthen ajo.
– Brenda saj isha dhe une- thote Nastradini.

No Comments
Barsaleta me Nastradinin

Nastradini në parajsë

  • By
  • November 30, 2017

Shkoi nastradini në parajse dhe po shikonte nepër mure disa ora dhe e pyet ëngjëllin.
-Pse jane këto ora në parajse?
-Me to masim korrupsionin nepër bote- thote ëngjëlli, -varet nga shpejtësia që lëviz ora.

Nastradini shikon orën e Italise lëvizte pak.
Shikon orën e Amerikës lëvizte shume, e  të gjitha me radhe.
Orën e Shqiperise nuk po e gjente dhe pyet ëngjëllin: Ku ndodhet ora e Shqiperise?
Ëngjélli: E ka mar Zoti si ventilator.

No Comments